NÄR

VAR

27 SEPTEMBER 2020

JENNYLUND BOHUS, SWEDEN

Söndagen den 27 september 2020 är det dags för femte upplagan av Ale Trail Race - som denna gång genomförs med ett Covid-19 anpassat upplägg baserat på beviljat tillstånd från polisen.

Varför Ale Trail Race?

Genom åren har vi i Bohus IF sprungit många mil i området runt om Vättlefjäll och påfallande ofta möter man nästan inga andra löpare. Vättlefjäll bjuder på många vackra naturupplevelser. Med sina härliga barrskogar, vackra sjöar och brandhärjade områden får man en äkta känsla av fjällmiljö.  Det är synd att ett så fantastiskt naturområde som man når från Göteborgs central på bara 15 minuter är oupptäckt av många. Vi vill att fler ska få möjligheten att upptäcka Vättlefjäll till fots

- därför har vi startat Ale Trail Race!

Vad är traillöpning?

Trail för oss är när vi springer minimalt på motionsslinga och undviker asfalt. Målet med bansträckningen har också varit att göra en både tekniskt utmanande samt kuperad bana. 

Loppets banor

Under årets upplaga av Ale Trail Race har du tre olika banor att välja på

  • Korta banan - ca 6 km för ungdomar och vuxna

  • Medel banan - ca 11 km för ungdomar och vuxna

  • Långa banan - ca18 km för ungdomar och vuxna

Välkomna till 2020 års upplaga av Ale Trail Race!

 

”Inte en walk in the park direkt”

"Jag har sprungit alla tre åren och är fortfarande fundersam kring varför det inte är fler som har upptäckt det här loppet. Bra organiserat och fantastiska stigar."

 

"Väl organiserat lopp. Utmanande och vacker terräng. Kommer garanterat tillbaka"

 

”Tuffaste trail någonsin”